banner249

Denizli’de silahlı kavga

Denizli’de iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya döndü. Olayda yaralanan olmazken çevrede yaşayan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.

Denizli’de silahlı kavga
banner240

İddiaya göre Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Pamukkale Üniversitesi’nin olduğu bölgede iki grup arasında henüz nedeni belirlenemeyen şekilde kavga çıktı. Çıkan kavganın büyümesiyle silahlar çekildi. Meydana gelen olay orada bulunan vatandaşları korkuttu.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, nedeni belirlenmeyen bir sebepten dolayı karşı karşıya gelen iki grup önce bir işyeri içerisinde kavga etti. Kalabalık grup kavgadan sonra işyerinden çıkarak dışarıda kavga ettikleri grubu beklemeye başladı. Diğer kavga edilen grubun çıkmasıyla silahlar çekildi.otomobilden ateş etmeye başlayan grup hızla ordan uzaklaştı. Olay yerine gelen emniyet güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri silahlı kavga eden iki grubun silahlarından çıkan boş kovanları incelemek üzere el koydu. O an çevrede bulunan kameralar da inceleme alındı ve olayla ilgili olarak tahkikat devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER