banner249

Denizli’de minikler öğretmenlerini unutmadı

Denizli’de Atatürk İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.Minikler, ‘Öğretmenim Benim’ şarkısını koro halinde seslendirdi.

Denizli’de minikler öğretmenlerini unutmadı
banner240

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Atatürk İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri de öğretmenlerini unutmadı. Minik öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Düzenlenen programa, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrenciler, ilk olarak Öğretmenler Günü ile ilgili şarkı ve şiir okudu. Minikler, daha sonra ‘Öğretmenim  Benim’ şarkısını koro halinde seslendirdi. Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının kutlama programlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. 

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Atatürk İlkokulu  anasıfı öğretmeni Perihan Özer, “Bugün anasınıfı öğrencileriyle Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik hazırladık. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün önemi çocuklara anlattık. Öğrencilerimiz şarkılar söylediler.  24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Emeği geçen  Atatürk İlkokulu idaresi ve öğretmenlere çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER