banner249

Denizli’de dün gece sıcak saatler yaşandı

Denizli’de dün gece hareketli saatler yaşandı. Hamile bir kadın İzmir yolu üzerindeki kavşağa çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Denizli’de dün gece sıcak saatler yaşandı
banner240

Edinilen bilgiye göre İzmir yolunun şehir merkezinde kalan kısmında Zafer Katrancı kavşağının geçtikten sonra bulunan üst geçide çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre, eşinden şiddet gördüğünü söyleyen ve hamile olduğunu öne süren genç kadın Bakırlı üstgeçidine çıkıp korkulukların arkasına geçip intihar etmek isteyince ortalık karıştı. Genç kadını üstgeçitte gören vatandaşlar hemen itfaiye ve emniyet güçlerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen şişme yatağı atlama ihtimaline karşı köprünün altına yerleştirdi.

Sonrasında emniyet güçleri genç kadının yanına çıkarak onu ikna etmek için konuşmaya başladı. Bu arada genç kadının ailesi ve eşi de olay yerine getirildi. Polislerin yarım saatlik ikna çalışması sonuç verdi ve genç kadın bulunduğu yerden aşağıya indirildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER