banner249

Denizli’de 'Anadolu Et Mangal Evi' açıldı

Ülkenin farklı lezzetlerini bir araya getiren ‘Anadolu Et Mangal Evi’ Denizli’de görkemli bir törenle açıldı.

Denizli’de 'Anadolu Et Mangal Evi' açıldı
banner240

Denizli halkına farklı lezzetler ve tatlar sunmak için yola çıkan Anadolu Et Mangal Evi, Servergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Anadolu Et Mangal Evi Sahipleri Muzaffer Uzun, Savaş Bülbül ve İşletme Müdürü Akın Özyer ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde ilk olarak konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli’de Anadolunun tüm lezzetlerini bir araya getiren Anadolu Et Mangal Evi yetkililerine işlerinde başarılar dileyerek, ekonominin önemli ayağının esnaflar olduğunu söyledi. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’da iki girişimciyi açtıkları işyerinden dolayı tebrik ederek, Denizli’de bu tür işyerlerinin açılması hem istihdam hem de ekonomi açısından önemli olduğunu ifade etti.

İşletmeleri hakkında bilgi veren Anadolu Et Mangal Evi sahipleri Muzaffer Uzun, Savaş Bülbül ve işletme müdürü Akın Özyer,  menülerinde Anadolu’nun farklı lezzetlerini bir araya getirdiklerini ifade ettiler.

Trabzon’nun balığı, Adana’nın kebabı, Van’ın meşhur kahvaltısını Denizli’de Anadolu Et Mangal Evi’nde bir araya getirdiklerini belirten işletme sahibi Muzaffer Uzun, “Denizli’nin lezzet anlayışını değiştirmek için çıktığımız bu yolda ilk adımımızı Denizli’de atmış bulunmaktayız. Amacımız ismimizde olduğu gibi Anadolu’nun farklı lezzetlerini bir araya getirerek Denizli halkının damak tadına sunmak” dedi.

Anadolu Et Mangal Evi’nin 7/24 hizmet vereceğini ve sabah kahvaltısından, gece çorbasına kadar birçok farklı lezzeti sunacaklarını belirten Uzun, “24 saat hizmet verecek olan tesisimiz sabah yöresel kahvaltı ile hizmetine başlayacak ve gece çorbasıyla da sürekli hizmet verecek. Diğer yandan Denizli’den aldığımızı Denizli’den paylaşmak amacıyla tüm ürünlerimizi Denizli’den temin ediyoruz. Ustalarımız farklı yörelerden geldi ve her yörenin farklı lezzetini müşterilerimize sunacak. Hedefimiz kısa sürede Denizli’de büyümek ve Anodulunun farklı illerine bu lezzeti sunmaktır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER