banner249

Denizli protokolünden Evteks’e çıkarma

23. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda stant açan 86 Denizlili firmayı, Denizli protokolü yalnız bırakmadı. Fuara çıkarma yapan protokol Denizli firmalarını ziyaret etti.

Denizli protokolünden Evteks’e çıkarma
banner240

Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) ziyarete açıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katıldığı fuarda Denizlili 86 firma stant açtı.

Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Vekili İbrahim Uzunoğlu’nda  yer aldığı protokol üyeleri, Denizlili firmaları ziyaret ederek, bilgi aldı, fuarın verimli geçmesini diledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, fuarların firmaların iş bağlantıları yapabilmeleri için önemli bir platform olduğunu belirterek, EVTEKS’te yapılacak bağlantıların, ülke ihracatına önemli katkıları olacağına inandığını ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de tekstilin binlerce yıllık geçmişi olduğunu belirterek, tekstil sektörünün il ekonomisi için lokomotif olmaya devam edeceğini söyledi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da, Denizli’nin tekstilde artık lider bir kent olduğunu, fuarda açılan stantlarla da Denizli’nin bu konudaki farkını ortaya koyduğunu vurguladı. Erdoğan, “Firmalarımızın fuardan önemli iş bağlantılarıyla döneceklerine inanıyorum” dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ise ihracatın ülke ekonomisi için önemli bir unsur olduğunun altını çizerek, “Biz de böylesine önemli bir görevi yerine getiren ihracatçılarımızı yalnız bırakmadık” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, EVTEKS’in tekstilciler açısından önemine işaret ederek, “Burada yapılacak bağlantılar, sektörümüzün önünü görmesi adına büyük önem taşıyor” dedi.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Vekili İbrahim Uzunoğlu da, “Denizli tekstilde artık kendisini kanıtlamış bir kenttir. Firmalarımızın buradan mutlu ve umutlu döneceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Evteks Fuarı 20 Mayıs tarihine kadar açık olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER