banner249

Denizli Koleji olimpiyatlarda Türkiye'yi salladı

Denizli Koleji’nin Ulusal Matematik Olimpiyatı, Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı, Uluslararası Bilim Olimpiyatı ve Uluslararası Balkan Olimpiyatı’na katılan öğrencileri, 8 kategoride altın, bronz ve gümüş madalya kazandı.

Denizli Koleji olimpiyatlarda Türkiye'yi salladı
banner240


Denizli Koleji Öğrencileri Olimpiyatlarda Madalyaya Doymadı

Denizli Koleji’nin başarılı öğrencileri, Akdeniz Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde madalyalarını TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’dan aldılar.

Denizli Koleji öğrencilerinden Halil Özkan Uluslararası Matematik Olimpiyatı’nda altın madalya, Uluslararası Bilim Olimpiyatı’nda bronz madalya; Halil Alperen Gözeten Uluslararası Bilim Olimpiyatı’nda bronz madalya, Uluslararası Balkan Olimpiyatı’nda gümüş madalya ve Uluslararası Matematik Olimpiyatı’nda gümüş madalya; İbrahim Suat Evren Uluslararası Matematik Olimpiyatı’nda gümüş madalya, Ozan Kaymak Uluslararası Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya ve Alperen Evren Uluslararası Ortaokul Matematik Olimpiyatı’nda gümüş madalya aldı.

Başarılı Öğrenciler İstedikleri Üniversitede Eğitim Alacak

Dünyanın en prestijli bilim organizasyonlarından biri olan Uluslararası Bilim Olimpiyatına katılan ve ödül alan Denizli Koleji öğrencilerinden Halil Özkan ve Alperen Gözeten Türkiye’de istedikleri üniversitede ve bölümde eğitim alma hakkı kazandılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER