banner249

Denizli Kızılcabölük'te festival coşkusu 

Denizli’nin Tavas ilçesinde ‘23. Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali’   düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan Coşkun Sabah ve Mümin Sarikaya konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Denizli Kızılcabölük'te festival coşkusu 
banner240

Denizli’nin dokuma başkenti Kızılcabölük’te bu yıl 23. düzenlenen Tekstil ve Moda Festivali yoğun katılımla gerçekleştirildi. Cuma günü açılışı yapılan festivale Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından Dokuma Müzesinde İbrahim Dalkıran ve Muhammet Kahraman’ın fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.Akşam ise Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Sanatçısı Işıl Koç sahne aldı.

Cumartesi akşamı ise Pamukkale Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ‘Kızılcabölük Hayalleri Defilesi’ isimli defilede açılan Atatürk posteri büyük alkış aldı.

Ünlü sançtılar coşturdu

Defilenin ardından gerçekleştirilen Coşkun Sabah söylediği şarkılarla vatandaşları coşturdu. Keyifli anların yaşandığı konser geç saatlerine kadar sürdü. Festivalin üçüncü günü ise keşkek hayrı yapıldı.

Dolu dolu geçen festivalin finali ise Mümin Sarıkaya konseri gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER