banner249

Çelik hızlı başladı

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Akın Çelik seçim çalışmaları kapsamında teşkilatlarını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Çelik hızlı başladı
banner240

Denizli’nin sevilen İş adamalarından Akın Çelik adaylık başvurusundan sonra hızlı bir şekilde ziyaretlere başladı. Denizli’yi marka şehir yapma adına hazırlattığı projenin detaylarını ilçe teşkilatları ile paylaşan Çelik, akademik projenin hayata geçirilmesi adına ilçe teşkilatlarından destek istedi.

24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Çelik, bu seçimlerin ülkenin geleceği açısından tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. Tüm teşkilat üyelerinin seçim gününe kadar canla başla çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Gün birlik günüdür diyen Çelik, seçim çalışmalarında tüm adaylara başarılar diledi. Akın Çelik, Hepimizin ortak amacı partimizin oy oranını daha da arttırmak olmalı” dedi.

Akın Çelik  seçim çalışmaları kapsamında Merkez ilçe Başkanı Ekrem Başer, ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek fikirler aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER