banner249

Çal Belediyespor transferde start verdi

Bu sezon Denizli Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çal Belediyespor, transferde gaza bastı. Onursal Başkan ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ve Teknik Direktör Aydın Yalabık bir araya geldi, yeni sezon ile ilgili planlama yapıldı. Transfer için de hemen start verildi.

Çal Belediyespor transferde start verdi
banner240

Siyah-Beyazlı ekip, önceki sezon Çal Garası formasını giyen Aytaç Solunoğlu ile yeniden anlaştı. Profesyonel liglerde de top koşturan ve son olarak Sarayönü forması ıslatan deneyimli stoper, “Yuvama döndüm. Önceki sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkan kadroda yer aldım. Bu sezon da aynı mutluluğu yaşamak istiyorum. Çal için elimden geleni yapacağım” dedi.

TATAR; “İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, iç transferde Yasin Üner, Ömer Kabaca, Yasin Toktaş ve Osman Temizel, dış transferde Aytaç Solunoğlu ve Mehmet Özdemir’i renklerine bağladıklarını söyleyerek, “Ayrıca, genç ve yetenekli 7 futbolcu ile de anlaştık. Kaliteli yabancı bir futbolcu ile anlaştık, iş sadece imzaya kaldı. Bu futbolcular haftaya Çal’a gelerek sözleşme imzalayacak. U-17 takımından da 9 futbolcuyu kamp kadrosuna alacağız. Alt yapımız sağlam, en önemli transferlerimiz de kendi çocuklarımız olabilir. Çal Garası’na gönül verenlere söz veriyoruz; Keyif veren bir futbol oynayacağız” dedi.

Çal Garası, yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında Çal’da başlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER