banner249

Başkan Özbaş, Haver teyzenin yüzünü güldürdü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan yaklaşık 10 senedir yalnız başına dışarıya çıkamayan 67 yaşındaki Haver Zemin Kaplan’a Sarayköy Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Haver teyzem artık isteğinde dışarıya kendisi çıkıp gezebilecek. Onun bu isteğini yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Başkan Özbaş, Haver teyzenin yüzünü güldürdü
banner240

Eğitim, spor, kültür ve sanat etkinliklerine verdiği önemle ön plana çıkan Sarayköy Belediyesi sosyal sorumluluk alanında da örnek projelere imza atıyor. Bu kapsamda Aşağı Mahalle’de oturan ortopedi rahatsızlığı bulunan 67 yaşındaki Haver Zemin Kaplan, 10 yıldan bu yana çocuklarının desteği ile dışarıya çıkabiliyor ve ihtiyaçlarını görebiliyordu. Yalnız başına hayatını devam ettirmeyen yaşlı kadın Sarayköy Belediyesi’ne çocuklarıyla gelerek akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Kısa zamanda talebine cevap verilen Kaplan’ın tekerlekli sandalyesini Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, teslim etti. Başkan Özbaş, “ Haver teyzem artık isteğinde dışarıya kendisi çıkıp gezebilecek. Onun bu isteğini yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her sıkıntısında biz yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece Haver teyzemin değil tüm Sarayköylü hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

Özbaş’a teşekkür eden Kaplan, “ Dışarıya çıkarken çocuklarımın yardımıyla çıkıyordum. Onları da işlerinden alıkoyuyordum. Sarayköy Belediyemiz tarafından bana verilen tekerlekli sandalye ile istediğimiz yere istediğim zaman gidebileceğim. Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ederim, Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER