banner249

Atatürk Sarayköy’de sevdiği şarkılarla anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıl dönümünde Denizli’de Sarayköy Belediyesi tarafından ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ adlı müzik dinletisi düzenledi.

Atatürk Sarayköy’de sevdiği şarkılarla anıldı
banner240

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün sevdiği şarkılar Türkülerin Denizli Musiki Derneği Korosu tarafından seslendirildi.Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen anma etkinliğine Garnizon Komutanı Yzb. Hasan Çağrı Öcal, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Duygusal anların yaşandığı gecenin sonunda konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bugün Atamızı anıyoruz. Atamızı anmakla beraber anlamak; özlemekle birlikte özümsemekte gerekir. İcra ettiğimiz işlerde ülkemiz için görev ve vazifelerimizin en iyisini yapmamız gerekir. Sarayköy Belediyesi olarak biz de atamızın gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için koşturuyoruz. İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın. Ecdadımız ülkemiz için nasıl bedel ödediyse bizde bedel ödemeye hazırız, çünkü biz o ecdadın nesilleriniz, torunlarıyız” dedi.

Konuşma sonunda Belediye Başkanı Özbaş, Denizli Musiki Derneği Koro Şefi Özkan Akgül’e çiçek ve ilçenin kahramanlığını simgeleyen efe heykeli takdim etti.

Tüm koroya ise Sarayköy’ün Türküleri adlı cdyi ve Milli Mücadele'de Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER