banner249

Ak Kadınlar kapınızda

Denizli AK Parti Kadın Kolları üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak yeni sistem hakkında  vatandaşları bilgilendiriyorlar.

Ak Kadınlar kapınızda
banner240

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu’na sayılı günler kaldı. AK Parti Kadın Kolları üyeleri, parkta, sokakta ve çat kapı ziyaretleriyle evlerde vatandaşlarla bir araya gelerek onları bilgilendiriyorlar. Partili kadınlara birebir sahada olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Biz kadınlar kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.

İnsanların neden ‘Evet’ demesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızla durmak yok yola devam diyoruz. 16 Nisan’a kadar da anlatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için gerekli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bunun için durmadan ve gece gündüz demeden sonuna kadar çalışacağız” dedi.

“KADINLARIN GELECEKLERİNE SAHİP ÇIKACAKLARINA İNANIYORUM”
16 Nisan’da halkın kendi iradesiyle sandığa gideceğinin altını çizen Başkan Akdemir, “Halkımız kendi iradesiyle kendi kararını verecek. Gönlümüz sandıktan ‘evet’ çıkmasını istiyor. Halkımız bilinçli bir şekilde oyunu kullansın. Gerçekten bu maddelerin bu ülkeye ne getireceğini bilsin. Bizim hedefimiz kadınlardır. Kadınlarımızı konuya ilişkin bilinçlendirirsek ülkemizin geleceğine sahip çıkılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER