banner249

Pamukkale’de okul kantin ve yemekhanelerine sıkı denetim

Denizli’de Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte okul kantin ve yemekhanelerin denetimine hız verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Gü okullarda öğrencilerin yemek yiyip, vakit geçirdikleri alanlarda ki denetimlere önem verdiklerini belirtti.

Pamukkale’de okul kantin ve yemekhanelerine sıkı denetim
banner240

Başkan Gürlesin, okul kantin ve yemekhanelerde gıda ürün muhafaza koşulları, son tüketim tarihleri ve mevzuata uygunluklarına bakılarak, hijyeninden, fiziki şartlarında varsa eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarıların atık yağların bertaraf edilmesi konusunda belediye ile temasa geçilmesinin sağlanması gibi konularda denetimler yapılarak görevlilere konu hakkında bilgilendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

Başkan Gürlesin, “Bu denetimlere çok önem veriyoruz. Ailelerimizin içi rahat olsun. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşullarda satışa sunulan gı ulaşabilmeleri için kantin denetimlerini sıkılaştırdık. Öğrencilerimizin son tüketim tarihi geçen veya açıkta ve uygun koşullarda muhafaza edilmeyen ürünleri satın hususunda özen göstermelerini istiyoruz. Çocuklarımızın bilinçli bir tüketici olarak yetişmeleri amacıyla özellikle öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize bu konula görevler düşüyor. Zabıta ekiplerimiz çocuklarımızın sağlığına uygun olmayan kantinlere gereken uyarı ve cezaları kesmeye devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER