banner249

Özel Bilnet öğrencileri Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti

Bilnet Okulları kurucu temsilcisi Baki Bağadır, Okul Müdürü Tuğba Yeşilpınar, Müdür Yardımcısı Osman Çoban, Kurumsal İletişim Koordinatörü Seda AKTAŞ BIYIKLI ve beraberlerinde beş öğrenci Sayın Mevlüt Demir’i makamlarında ziyaret ettiler.

Özel Bilnet öğrencileri Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti
banner240

Dönem Başı nedeniyle gerçekleşen ziyarette BİLNET Okulları Öğrencileri Sayın Mevlüt DEMİR’e kendilerinin yapmış oldukları bir tabloyu hediye ettiler. Öğrencilerin bu jestinden memnun kalan Sayın DEMİR “Eğitiminin tamamlayıcı unsuru olan, ancak varlığının değil yokluğunun hissedilebilir olduğu huzur ortamının eğitimin olmazsa olmazlarından olduğunu belirtmiş, Huzur Kenti Denizli Sloganını vurgulamıştır.” Demir “ Biz Türk Polis Teşkilatı olarak her yerde ancak Denizli Emniyeti olarak her daim Eğitimin Öğrencinin yanındayız, okul çevrelerini daha güvenli bir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte olup bu çalışmaları bizzat kendim takip etmekteyim” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetin bir nişanesi olarak öğrencilere çeşitli hediyeler sundu. Birlikte fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER