banner249

O ilçenin aday adayı hız kesmeden çalışmalara devam ediyor

Adalet Ve Kalkınma Partisi Çameli Belediye Başkan Aday Adayı İlker Turgut seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

O ilçenin aday adayı hız kesmeden çalışmalara devam ediyor
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Çameli Belediye Başkan Aday Adayı İlker Turgut seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çameli İlçe Kaymakamını, İlçe Emniyet Amiri, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Şoförler Odası ve bir çok kurum kuruluşları yerinde ziyaret eden Başkan A. Adayı İlker Turgut çalışmalarına mahalle muhtarları ile devam ediyor.

Gönüller Yapmaya Geldik

Gittiği her yerde olumlu görüşlerle karşılanan İlker Turgut çalışmalar kapsamında gönüller yapmaya geldik diyerek ilk hedefinin gönüllere girmek olduğunu belirtti. İlçe halkının ve muhtarların sorunlarını dinleyen Çameli Belediye Başkan A. Adayı İlker Turgut 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Denizli’nin en genç A. Adayı olmasıyla birlikte siyasi ve belediyecilik birikimlerini Çameli için var gücüyle çalışacağını belirtiyor. Köy köy muhtar muhtar gezen Çameli Belediye Başkan A. Adayı İlker Turgut “bizde hizmet sevdası var, hizmet aşkıyla nasip olursa genel merkezimizin ve SAYIN Cumhurbaşkanımızın onayıyla Belediye Başkan Adayı olursak başkan seçildiğimizde gece gündüz demeden ilçemiz için enerjimize enerji katacağız. Biz en iyisini yapmak için aday adayı olduk. Elbette ki mevcut başkanımız çalışıyor hizmetleri gözle görülür elle tutulur, ondan Allah razı olsun. Bizdeki bu yarıl hizmet yarışı ne kadar faydalı olabiliriz, ne kadar insanların gönüllerine girebiliriz derdimiz bu. Projelerimiz hazır hepsinin uygulanabilirliği var. Hayali projeler değil uygulanabilir projeler üretiyoruz. Yerel seçimlerde belediyeler Ankara ile aynı yolda yürümelidirler. İlçemizde adaylık sürecimizde oyumuza oy katarak yüksek bir oy potansiyeli ile Ak Belediyeciliği devam ettirmenin gayreti içerisindeyim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER