banner249

Merkezefendi'de Şeniz Doğan shov

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını adeta shov yaparak gerçekleştirdi.

Merkezefendi'de Şeniz Doğan shov
banner240

Açılışa; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Milletvekili Teoman Sancar, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ümit Bahtiyar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam, İYİ Parti Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörü ve İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Bayram Can Çapar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Millet İttifakının ortak noktası adalettir” diyen CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, “Merkezefendi ittifakının ortak noktası millettir ve Merkezefendi ’nin ortak noktası tabii ki de Atatürk’tür. Bu ittifakın sadece tek bir amacı vardır. O da değişimdir. Bu değişime hep birlikte inanmalıyız ve bu değişim için hep birlikte daha çok çalışmalıyız. Önümüzde 78 gün var, daha çok çalışmalıyız. İşte bu koordinasyon merkezi tüm çalışmalarımızın kalbi olacaktır. Buranın bizlere hayırlı uğurlu olmasını ve Şeniz başkanıma da şans getirmesini diliyorum. 31 Mart sadece İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, Merkezefendi ittifakının zafer günü olacaktır. Bizler Merkezefendi’deki herkesin oyuna talibiz. Bu şiar ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ümit Bahtiyar’a ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Sayın Şeniz Doğan’a sonsuz başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız” ifadelerine yer verdi.

"ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI"

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi, ülkemiz son yıllarda yaşadığı sorunlar nedeni ile çok kötü günler geçirmektedir. Türk insanının adalete, kurumlarına, ekonomiye güveni kalmamıştır.   Adalete güveni kalmamıştır. Çünkü, her an keyfi olarak gözaltıyla tutuklanabileceği bireysel olarak her vatandaşın aklında ve kalbinde korku olarak kalmaktadır. Kurumlara güveni kalmamıştır. Çünkü, kurumlar artık Türk insanı için çalışmamaktadır. Ekonomiye güveni kalmamıştır. Çünkü, vatandaşımızın cebinde parası erimiş, borcu artmış ve de esnafımız her gün siftah yapamaz, borcunu ödeyemez ve borcunu alamaz durumda maalesef ezilmektedir. İnsanımız aş, iş derdine düşmüştür. İşte böylesine sıkıntılı bir durumdur. Bu sıkıntılı durum dolayısıyla birçok vatandaşımız, başka ülkelerde gelecek aramaktadır. Bazıları bunun için hala hazırlık yapmakta, ülkemizi terk etmektedir. Yapmamız gereken tek bir şey vardır. Önümüzdeki tek çıkış kapısı olan 31 Mart yerel seçimlerinde bu gidişata dur demektir. Artık değişim zamanı geldi” dedi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “31 Mart yerel seçimlerine 77 gün kala 7 gün 24 saat çalışma şiarıyla açmış olduğumuz bu ofisimizi hem projemizi tek tek, bir bardak sıcak çay eşliğinde anlatmak hem de gönül köprülerini burada kurmak için bu binayı sizin hizmetinize sunuyoruz. 31 Mart akşamı, Merkezefendili hemşerilerimizin yüzünü güldürürüz” dedi.

Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:“Vatandaşımız yorgun, mutsuz, huzursuz. Ben gecemi gündüzüne katarak, 7 gün 24 saat canla başla 31 Mart akşamına kadar çalışacağıma söz veriyorum.

120. KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR

“Ülkemizde kadın nüfusu 40 milyonun üzerinde ancak, sadece şu ana kadar maalesef üzülerek söylüyorum, 119 kadın belediye başkanı vatandaşımıza hizmet etme şansı buldu. Birlikte el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışacağız. Özellikle sosyal projelerin sayesinde bir anne şefkati ile bütün hemşerilerimizi kucaklayacağım. Yapısal projelerimizle Merkezefendi’miz, vizyon bir ilçe olacak. Asla ayrımcılık, ötekileştirme, yandaşlık, kayırmacılık olmayacak. Merkezefendi Belediyesi, şeffaf bir şekilde, ortak akıl birliğiyle yönetilecek.  31 Mart seçimine kadar erkek, kadın, yaşlı demeden sizin çalışmalarınızla ve dualarınızla Merkezefendi Belediyesi’ni birlikte kazanacağız ve sonrasında da birlikte yöneteceğiz. Bugün ben bu seçim bürosunu Merkezefendi’nin gerçek sahipleri ile açmak istiyorum”.

VATANDAŞLAR BİRLİKTE AÇTI

Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Doğan, açılışı Merkezefendi İlçesi’nin farklı mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla gerçekleştirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER