banner249

Honaz'da 4 mahalle daha doğalgaza kavuşacak

Denizli’de doğalgazı ilk kullanan ilçe olduklarını belirten Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, "Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimiz de doğalgaza kavuşacak. Honazımızı doğalgaz hatları ile donatmaya devam edeceğiz" dedi.

Honaz'da 4 mahalle daha doğalgaza kavuşacak
banner240

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, 2 Haziran seçimleri öncesi hayata geçirecekleri projeleri birer birer vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Honaz’ın Denizli’de doğalgazı kullanan ilk ilçe olduğunu anımsatan Honaz Belediye Başkan Adayı Devecioğlu, “İlçemizin önemli bir kısmında zahmetsiz, konforlu ve temiz enerji kaynağı olan doğalgaz kullanılıyor. İnşallah hemşehrilerimiz teveccüh ederse bu çalışmalarımıza 2 Haziran’dan sonra yeni mahallelerimizi de ekleyeceğiz. Gerekli lisans işlemleri tamamlandı, yatırım fizibilite çalışmaları sonuçlandı. Allah’ın izniyle Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimiz de doğalgaza kavuşacak. Honazımızı doğalgaz hatları ile donatmaya devam edeceğiz" dedi.

HONAZ DOĞALGAZDA DA ÖNCÜ

Honaz’ın büyük bir kısmında doğalgaz yatırımının olduğuna dikkati çeken Devecioğlu, "Bugüne dek Honazlı hemşehrilerim için en güzelini, en iyisini ve en yakışanını yapmak için gayret ettik. İnşallah önümüzdeki dönemde de çok daha güzel hizmet ve yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şimdiden Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer Mahallesi’nde yaşayan tüm kardeşlerime ve Honazımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Her şey Honazlı kardeşlerim ve Honazımız için" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER