banner249

Farabi Koleji öğrencilerinden muhteşem sahne

Denizli Özel Farabi Sağlık Koleji’nin öğretmen ve öğrenci kadrosu, aylardır üzerinde çalıştıkları ‘Mahallecek’ adlı tiyatro oyununu okul yönetim ve öğrenci velilerinin beğenisine sundu.

Farabi Koleji öğrencilerinden muhteşem sahne
banner240

21 öğrenci ve öğretmenden oluşan tiyatro grubu, ‘Mahallecek’ adlı oyunda 1970’l yılların mahalle sakinler arasındaki birlik ve dayanışma duygusunu farklı örneklerle tiyatro sahnesine aktardı. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun yönetmen olan Poyraz Sarıgül, aynı zamanda oyunda rol aldı. İlk perde halinde sahnelenen oyun, 1970’l yılların komşu ilişkilerini yenden yaşayan izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Yönetmen Poyraz Sarıgül, öğrencilerin sadece akademik değil, sanatsal yönden de gelişmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Öğrenci ve öğretmen kadrosu özverili bir çalışma le anlamlı bir tiyatro oyununu sahneye koydu. Geçmişe kısa bir yolculuk yaptık” dedi.

Denizli Farabi Sağlık Koleji öğretmen ve öğrencileri,  Türkiye’de 1970’lerde mahalle sakinleri arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu sahneye taşıdılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER