banner249

Denizli’de o mahalleye kadın eli değecek

Denizli’de birlikte çalışıp birlikte 15 Mayıs Mahallesini güzelleştireceğiz sloganıyla yola çıktığını belirten muhtar adayı Burcu Köseoğlu muhtar seçilirsem zaman bütün gücümle çalışacağını ifade etti.

Denizli’de o mahalleye kadın eli değecek
banner240

Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesinde yıllardır oturduğunu belirten muhtar adayı Burcu Köseoğlu, ”1986 Denizli doğumluyum 32 yıldır ayni semtte ikamet etmekteyim. Bir kız annesiyim, özel güvenlik sektöründe uzun zaman çalıştım. Muhtar seçildiğim durumda 15 Mayıs Mahallesinin Denizli’nin örnek mahallesi yapmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım” dedi.

ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR

Eski günlerdeki gibi bir evde yanan ateş çekilen dert yada mutluluklar.. Bunların hepsini paylaşarak acıları azaltıp mutlulukları ise çoğaltacaklarını dile getiren Köseoğlu, ”Ev hanımlarımız için yöresel organik pazar sisteminin mahallemize kazandırılması için muhtar adayıyım. Yoksul muhtaç komşularımız deşifre etmeden destek olacağız. Okul önlerine ve parklarımıza çocuklarımızın güvenliği için gerekli yerlerle iletişim sağlayarak kamera sistemi yaptıracağız. Çocuklarımızın okullarına daha güvenli gidiş gelişlerini sağlamak için okul önüne trafik direğine ışık butonu yapımını sağlamak için görüşmeler yapacağız. Elele mutlu, huzurlu, güzel bir mahalle olmak için desteğinize talibim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER