banner249

Denizli’de kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi!

Denizli’de kar yağışı, Denizli-Antalya karayolunu kullanan sürücülerin zaman zaman zor anlar yaşamasına neden oldu. Karayolları ve trafik ekipleri yolun açık kalması için hummalı bir çalışma başlattı. 

banner240

Kentte olumsuz hava koşulları gün boyu devam ederken, Denizli-Antalya ve Denizli-Ankara karayolunda sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Kar yağışına sis de eklenince Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran mevkisinde görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaparken, polis ekipleri de trafik güvenliğini sağladı. Bir küreme aracının arkasında bulunan tuz serpme aparatı arızalanınca ekipler kar altında yoğun uğraş verdi. Aparatın tamir edilmesi ile kar küreme aracı çalışmasına kaldığı yerden devam etti. Cankurtaran bölgesinde bir zincir satıcısı araçlarında kar lastiği olmayan sürücülere hizmet vererek, araçlarına zincir taktı. 
Trafik ekipleri yolun belirli bir kısmından sonra çekici ve tırların geçişine izin vermedi. Karayolları ve trafik ekiplerinin kar yağışı süresince yolun açık kalması için görev başında olacakları öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER