banner249

Denizli’de görkemli açılış

Uzun yıllardır Denizlililerin hizmetinde olan Tuncerhan Otomotiv, Denizli için ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni hizmetleri de içinde barındıran yeni showroomunu görkemli bir açılış ile hizmete açtı.

Denizli’de görkemli açılış
banner240

Turcerhan Otomotiv işletmecisi iş adamı Ömer Tuncer, dualar eşliğinde kurdele kesiminin gerçekleştirilmesinin ardından, davetliler ile birlikte işletmeyi gezdi. Denizli protokolünün araçları ve hizmetleri yakından incelediği açılışta, sıfır otomobillerin yanı sıra ikinci el otomobiller de görücüye çıktı.Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı İzmir Yolu Üzeri Bakırlı Mevkiindeki açılışta konuşan işletme sahibi Ömer Tuncer, “Ssang Yong ve Gazelle marka araçların bayiliğini hali hazırda yapıyorduk. Bu markalara ek olarak Denizli’miz için ilk olma özelliği taşıyan OTO PRATİK bayiliği ile klima bakımı, yağ değişimi, akü, elektrik ve lastik gibi bakımlarını yapıyoruz. Sabancı güvencesinde bulunan OTO PRATİK bayiliğimiz aynı zaman da Lassa ve Brissa markalı otomobil lastiklerinin bayiliğini de kapsıyor” dedi.

Üst segment otomobilleri Tuncerhan Güvencesi’de almak isteyen Denizlililer, İzmir Yolu Üzeri Zafer Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı numara 52’de bulunan showroomu ziyaret edebilir ya da 0258 264 3994 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER