banner249

Denizli MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sona erdi

Fotoğrafa merak duyanların bilinçli ve emeklerine değecek şekilde fotoğraf çekmeleri amacıyla açılan kurslar devam ederken bunların bir adım ilerisi olan ”MEB onaylı Sertifika”  alarak Fotoğrafı öğrenme çalışmaları ilk ürünlerini veriyor.

Denizli MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sona erdi
banner240

Bu kapsamda kurs açan Özel Orhun Kara Güzel Sanatlar Kurs Merkezi ilk Fotoğrafçılık Kursu mezunlarını verdi. Kursa katılanlar sertifikalarını alarak mutluluklarını dile getirdiler.

Kursta teorik eğitim verenler arasında bulunan Fotoğrafçı Zeki Akakça aynı zamanda kursa katılanlara alanda da uygulamalı eğitimler vererek teorik bilgilerin pekişmesine katkıda bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren merkez 2017 Aralık ve 2018 Mayıs aylarını kapsayan dönemde 168 saatlik program kapsamında açtığı Fotoğrafçılık kurs ile Denizli de ilk kez MEB onaylı Fotoğrafçılık Kursu belgesi veren özel kurum oldu.

Merkezin Müdürü ve kurucusu olan Orhun Kara;  Denizli de bir ilki gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz.  Merkezimiz başta Resim, Fotoğraf ve benzeri diğer sanat dallarında da kurslar açmaktadır. Fotoğrafçılık ilk kez gerçekleştirdiğimiz faaliyetimiz oldu. 15 kişi bu kursta teorik ve pratik eğitimlerini tamamladılar. Sonrasında sahada uzun süre uygulamalı eğitimler yaptılar. Programın sonunda sınavlarda başarı gösterenler belge almaya hak kazandılar. LAFOT  (Laodikya Fotoğraf Topluluğu) Mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği bu dönem ki çalışmamıza önümüzdeki zaman da da  devam ettireceğiz. Bizim farklılığımız salonumuzun fiziki yeterliliği ve öğretmenlerimizin konuya hakim olması nedeniyle sıkılmadan ve verimli çalışmalar yapıyoruz. Fotoğrafa merakı olan ve MEB Onaylı Belge alarak fotoğrafı öğrenmek isteyenleri kurslarımıza bekliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER