banner249

Dehşet veren olay Denizli’de yaşandı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç bir olay yine “Çocuklarımız kimlere emanet” sorusunu akıllara getirdi.

Dehşet veren olay Denizli’de yaşandı
banner240

Dehşete düşüren olay  4 Nisan Salı günü Denizli’nin Çivril İlçesi’nde yaşandı. Köyden ilçeye öğrenci taşıyan servis şoförü skandala imza attı. İlçeye getirdiği öğrencileri köye götürürken serviste bulunan İmam Hatip öğrencisi M.K. ile tartışan araç sürücüsü H. Korkmaz, 17 yaşındaki M.K. servis aracı içinde diğer öğrencilerin gözü önünde darp ederek tehdit ettiği belirtildi. Korkunç olayın diğer öğrenciler tarafından videoya çekilmesiyle ortaya çıktığı belirtildi.

Konu resmi makamlara  intikal ettikten sonra açıklama yapan Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan “Çivril’de 3 bin  taşımalı öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi sabah evden güvenli çıkmaları ve akşam aynı şekilde girmeleri için azami özen gösteriyoruz. Bu olayı diğer öğrenciler bize aktardığı anda konuyu servisçiye sormadan hemen sözleşmesini iptal ederek H.Korkmaz’a bir daha öğrencileri aracına almamasını söyledik. Aynı gün akşamında da yeni servis aracını ayarladık” dedi.

Konuyla ilgili olarak milli eğitim müdürlüğü gerekli işlemleri başlatırken servis aracında darp edilen M.K.’ın babasının da servisçi H. Korkmaz hakkında şikâyetçi olacağı öğrenildi.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER