banner249

Catlık: ‘’Eğitimli bireyler geleceğimizi garantiye alacak en büyük unsurdur’’

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Catlık 2018-2019 Eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilere başarılı bir yıl diledi.

Catlık: ‘’Eğitimli bireyler geleceğimizi garantiye alacak en büyük unsurdur’’
banner240

Catlık: “Değerli velilerimiz, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler…

Bugün yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Eğitimli bireyler geleceğimizi garantiye alacak en büyük unsurdur. Eğitim, aklın ve bilimin ışığında yeteneğin ve deneyimlerin beraber gelişmesini sağlayacak uzun bir süreçtir.

Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk “eğitimdir ki bir ulusu bağımsız, şanslı, yüksek bir toplum halinde yaşatır. Ya da bir ulusu esaret ve yoksulluğa terk eder” demiştir.

Tüm eğitim kurumları milli eğitim temel kanunlarının belirlediği yükümlülüklerinden asla vazgeçmeden kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, devletini seven, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlamalıdır. Okulumuzda öğrencilerimizin sosyal beceri ve akademik gelişimlerine fırsat veren eğitim ve öğretim ortamları en iyi şekilde oluşturulmalıdır.

Sevgili öğrenciler;

Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, aydınlık yarınları sizler oluşturacaksınız. Sorumluluklarını zamanla yerine getiren, kendisiyle barışık, özgüveni yüksek, araştıran inceleyen, sorgulayan düşüncelerini özgürce ifade eden, insanları seven, çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, çevre bilincine sahip kişiler olacaksınız.

Tüm okullarımıza , öğretmen ve çalışanlarımız adına sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi dilerim. Saygılarımızla” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER