banner249

Büyük Birlik Partisi Denizli milletvekili adaylarını açıkladı

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek bugün düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adaylarını basına tanıttı.

Büyük Birlik Partisi Denizli milletvekili adaylarını açıkladı
banner240

26 Nisan Perşembe günü (bugün) düzenlenen toplantıda 16 aday adayı basına tanıtılırken BBP İl Başkanı İlhami Çiçek Partisinin Cumhur İttifakının içinde yer aldığını vurgulayarak “ Her ne olursa olsun Cumhur İttifakını destekliyoruz. Biz olalım ya da olmayalım bu ittifaka çamur atmayacağız “ dedi.

16 milletvekilli adaylarının da birbirinden kıymetli olduğunu ifade eden Çiçek , “ Şehit Liderimizin yolunda giden bir birinden kıymetli bu davaya gönül vermiş arkadaşımız . Bu göreve talip oldular. Biz Denizli İl Başkanlığı olarak hepsine destek veriyoruz . Gençlik yapılanmamız olan Alperen Ocaklarından 2 adayımızın da çıkması bizleri onurlandırdı , ”dedi.

Seçimlere kendi amblemleri altında girmek istediklerini de vurgulayan İlhami Çiçek , “ Genel Başkanımızın takdiridir. Biz kendi logomuz altında seçimlere girmek istiyoruz. Fakat süreç ne gösterirse partimiz neyi ön görürse bizde ona uyum göstereceğiz “ dedi.

BBP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Mehmet Efe

Mustafa Semerci

Ahmet Tarık Sarı

Yasin Yolcu

Mustafa Ali Oytun

İsmail Karateke

Aydan Takmaklı

Halil İbrahim Yılmaz

Namık Selçuk

Fatma Karaca

Nubar Çiçek

Oğuz Merdoğlu

Hidayet Doğru

Hasan Urcu

Mehmet Karadeli

Halil Tetik

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER