banner249

Denizli'de öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendi

Denizli'nin Çivril ilçesinde öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendiler. Yaklaşık 80 öğrenci çeşitli hastanelere kaldırıldı

Denizli'de öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendi
banner240

Olay bugün saat 16.00 sularında gerçekleşti. Bir çok öğrencide görülen mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma rahatsızlıkları üzerine anaokulunda eğitim gören 80 öğrenci acilen hastaneye sevk edildi.

ETKİNLİKTEN KALAN TAVUK İDDİASI

Edinilen bilgilere göre 23 Nisan gerçekleştirilen kermes etkiliğinde, okulda satılması için yapılan ve satılamayan tavuklu pilavın bugün yemekte öğrencilere verilmesi sonucunda yaşları 4-6 arasında değişen çocukların zehirlendiği iddia ediliyor. Öğrencilere ilk müdahalenin hastanede yapıldığı ve hastanede olağanüstü durum ilan edildiği öğrenildi. Tüm öğrencilere serum takıldığı ve okul müdiresi  Gülnur Özmen Erken'in de zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı gelen bilgiler arasında.

Kermesteki pilavdan zehirlenme olayında zehirlenen okul müdiresi Gülnur Özmen Erken'in kendi çocuğunun da aynı okulda olup zehirlenmeden çocuğununda etkilendiği bilgisi geldi.
Son alınan bilgilere göre, üç Anaokulu öğrencisinin durumunun ciddi olduğu,diğer öğrencilerin ise normal tedevilerine devam edildiği bildirildi.

Yaşanan olayla ilgili soruşturmanın hemen başlatıldığı söylendi.

Kaynak: Akis haber

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER