banner249

Vekilin gündemi başka!

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, dünyanın Korona ile savaştığı şu günlerde sosyal medya hesabından Kuzu Göbeği toplama tarifi tweeti atması görenleri şaşırttı.

Vekilin gündemi başka!
banner240

Korona virüsünün dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’ın Kuzu Göbeği ile ilgili attığı mesaj, sosyal medya takipçilerini şaşırttı. Denizli’ye çok az zaman ayırmasıyla eleştirilen Milletvekilinin gündeminde bu kez Kuzu Göbeği yer aldı.

İşte Milletvekilinin Kuzu Göbeği Toplama tarifi ile ilgili attığı o tweet, “Kuzu göbekleri sporlarını, yani tohumlarını gövdesinin içinde saklar. Gördüğüm kadarıyla bu mantarları toplayan herkes kökünden koparıyor ve poşet torbalara koyup götürüyor. Götürüyor ve artık kendi besininin de sonunu getirmiş oluyor. Lütfen bulduğunuz kuzu göbeği mantarlarını köklemeyiniz, keserek alınız. Kökü yerde kalsın ve altı elek gibi bir sepette taşıyın ki tozları her yere yayılsın veya yanınızda su varsa kestiğiniz mantarın içine, dışını yıkayıp suyunu sağa sola serpiştirin ki seneye gittiğinizde fazla fazla bulabilesiniz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER