banner249

Ve insanlık öldü!

Tavas’ta dün meydana gelen kazada ağır şekilde yaralanmasına rağmen İbrahim Gökhan Kayalı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Ailesi hastayı bu şekilde üniversiteden taburcu edilmesine isyan ederek Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yaralı, şimdi Devlet Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyor.

Ve insanlık öldü!
banner240

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, Tavas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralanan kişiyi taburcu etti. Alınan bilgiye göre, Tavas Medet Kavşağı’nda geçirdiği trafik kazasında ağır şekilde yaralanan İbrahim Gökhan Kayalı, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi. Burada ilk müdahalenin ardından hastayı taburcu etmek isteyen üniversite, gerekçe olarak da yaralının hayati tehlikesinin bulunmaması olarak gösterdi.

24 SAAT MÜŞAHADE ALTINDA KALMADAN TABURCU EDİLDİ

Kafatasının kırık ve yüzünün neredeyse tamamında ağır yaralar olduğu gözlenen yaralıyı taburcu olmasını istemeyen aile, çocuklarını bu şekilde nereye götürebileceğini sordu. Hastane yetkilileri Kayalı için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bundan sonra kendilerinin yapabileceği bir şey olmadığını ifade ettiler.

AĞIR YARALIYI BEKLETME ODASINDA TUTTULAR

Üniversitede yaşanan bu elim olay bununla da sınırlı kalmadı. Hastaya ilk müdahalenin ardından taburcu etmek isteyen sağlık yetkilileri, yaralıyı bu kez bekletme odasında tutarak ikinci bir skandala imza attılar. Saatlerce çocuğunun başında çaresiz bekleyen anne duruma isyan etti.

ÖZEL HASTANE ACİL AMELİYAT DEDİ

Aile daha sonra çocuklarını özel bir hastaneye götürdü. Özel hastanede yaralıyı muayene eden doktor, yaralının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve acilen ameliyata alınması gerektiğini ifade etti. Ancak maddi durumu yerinden olmayan aile tekrar Pamukkale Üniversitesi hastanesine getirerek yaşanan hadiseyi hastane yetkililerine anlattılar.

ÜNİVERSİTE DOKTORLARI GELMEDİ

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde ilk müdahaleyi yapan doktorlar daha sonra hastanenin plastik cerrahı ve beyin cerrahı doktorlarına durumu anlatıp gelmelerini istedi. Ancak saatlerce hastaneye doktor gelmeyince aile daha fazla dayanamayarak yolunu Denizli Devlet Hastanesi’ne çevirdi.

DEVLET HASTANESİ YARALIYI KABUL ETTİ

Aile, yaşanan tüm gelişmelerin ardından ağır yaralıyı bu kez Denizli Devlet Hastanesi’ne götürmek istedi. Denizli Devlet Hastanesi, ağır yaralı olan İbrahim Gökhan Kayalı’ya acil serviste yaptığı ilk müdahalenin ardından onu hastanenin enfeksiyon bölümüne acil olarak yatırdı. Yaralının tedavisi sürüyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER