banner249

Üniversiteler direnen analar için ayakta

Pamukkale Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Üniversitede “Teröre Lanet Analara Destek” yürüyüşü ve basın açıklaması düzenledi.

Üniversiteler direnen analar için ayakta
banner240

Evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan anneler ve   aileler yaklaşık 17 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylemlerini sürdürüyor. Aile sayısı 42’ye yükselirken,Türkiye’de Üniversiteler ayağa kalktı. Edirne’den Kars’a, Denizli’den İstanbul’a her yerde Atatürkçü, Vatansever gençlik direnen annelerin yanında.

Basın açıklamasını gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ali Rıza Yığ, “Terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen mücadele artık zafer aşamasına dayandığının göstergesidir. PKK ve onun siyasal uzantısı HDP çok yakında Mehmetçiğin ve analarımızın ayakları altında kalacaktır. Türkiyemizin birliğini bütünlüğünü ve genç kardeşlerimizin güvenliği geleceği için terör örgütlerine karşı yürütülen amansız mücadeleyi Pamukkale üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak sonuna kadar destekliyoruz.” diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Göl Bahçe’de analara selam gönderen Topluluk, Teröre Karşı Birliği vurgulayarak eylemlerine son verdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER