banner249

O ilçede yüzme bilmeyen kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan, “Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

O ilçede yüzme bilmeyen kalmayacak
banner240

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Biz ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözü ile yola çıktık. Bu kapalı yüzme havuzumuz tamamlandığında burada öğrencilerimiz, gençlerimiz,  hanım kardeşlerimiz ve arzu eden herkes ücretsiz olarak hem kurs alacaklar hem de yüzme imkanına kavuşacak. Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Başkan Zolan, “İnsanımıza yapılan yatırım her zaman önceliğimizdir. Buranın yapımında birçok emek ve katkı var.  Buranın arazisini Acıpayam Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan bize devretti. Bize tahsis edilen bu arazinin üzerine de biz kapalı yüzme havuzumuzu inşa ediyoruz. Bu tesis Acıpayam’a ve çevre ilçelerimize hizmet edecek. İnşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz”  diye konuştu.

Denizli Haber (yuzhaber.com)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER