banner249

“Kız kardeşim” sen de gel projesiyle hayaller gerçek olacak

Türkiye'nin 7 ilinde uygulanan “ Kız Kardeşim Projesi'nin” Denizli’de de gerçekleştirileceğini belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Kayıtlar  20-21 Şubat tarihlerinde odamıza yapılacak. Eğitimler ücretsiz olacak.Tüm kız kardeşlerimizi  bekliyoruz”dedi.

“Kız kardeşim” sen de gel projesiyle  hayaller gerçek olacak
banner240

Projenin Denizli Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Denizli İş Kadınları Birliği Derneği'nin (DİKAB) ev sahipliğinde, Coca-Cola ve Anadolu Vakfı'nın desteğinin yanında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile gerçekleşeceği belirtildi.

Kız Kardeşim Projesinin, kadınların güçlenmesini, sosyal ve ekonomik alanda daha aktif rol almalarını desteklediğini vurgulayan Başkan Erdoğan, “Kız Kardeşim Projesi, Ekim 2015-Mayıs 2016 döneminde Kayseri, Malatya, Gaziantep, Trabzon, İzmir, Adana ve Sakarya'da büyük bir ilgiyle karşılandı. 7 ay gibi kısa bir süre 1000'e yakın kadın ile buluştu. Proje, bu yıl Türkiye'nin farklı bölgelerindeki 15 ilde kadınlarla bir araya gelecek. Projenin 2017'deki ilk durağı ise Denizli olacak” dedi.

Başkan Erdoğan, “Eğitimlerde, kişisel gelişimin yanı sıra iletişim, bireysel motivasyon ve etkili konuşma konuları işlenecek. Proje, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen kadınlara mentorluk desteği de vermeye başlayacak. Böylece girişimci olmak isteyen ve ekonomik hayata atılmak isteyen kadınların, hayallerine doğru bir adım daha atmalarına katkı sağlanacak” diye konuştu.

Denizli Haberleri (yuzhaber.com)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hediye akdogan
Hediye akdogan - 2 yıl Önce

Bu puroje çok gzl kuranlara teşekkür ederim bende faydalanmak isterim

Hediye akdogan
Hediye akdogan - 2 yıl Önce

Bu proje çok güzel kuranlara teşekkür ederim bende faydalanmak isterim

SIRADAKİ HABER