banner249

Milletimiz dünyaya tarihi bir ders verdi!

Pamukkale Belediyesi Encümen Üyesi Bayram Kahraman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 15 Temmuz’un tarihi şan ve şerefle dolu olan milletin ülkesine ve demokrasiye sahip çıktığı gün olduğunu söyledi.

Milletimiz dünyaya tarihi bir ders verdi!
banner240

15 Temmuz darbe girişiminin demokrasiye ve millet iradesine yapılan en büyük saldırı olduğunu hatırlatan Pamukkale Belediyesi Encümen Üyesi Bayram Kahraman, “Tankların önüne siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıkları halen hafızalarımızda aynı tazeliğini koruyor" dedi.

İç ve dış güçlerin hiçbir zaman millet iradesi karşısında duramayacağını belirten Kahraman açıklamasına şöyle devam etti, “Hiçbir terör örgütü ülkemize boyun eğdiremeyecek. 15 Temmuz gecesi bütün dünya buna şahit oldu. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanları dolduran halkımız gözü dönmüş terör örgütü mensuplarına karşı unutulmayacak bir ders verdi.

15 Temmuz Gecesi, aynı zamanda ülkesine ihanet içinde olanların ortaya çıktığı bir geceydi. Yabancı güçlerle kol kola girerek, milletimizin silahlarını yine milletimize karşı doğrultan caniler hedeflerine ulaşamadı. Değil silahlı askerler, tank ve savaş uçakları bile vatan sevgisini yüreğinde taşıyan halkımıza bir adım geri attırmadı.

“Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi ilerlerken de milletimizle bir ve beraber olarak, kurulan bütün tuzakları tek tek ortadan kaldırıyoruz. İçerde ve dışarıda, adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlıkla sürdürüyoruz" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER