banner249

Mehmet Ali Yılmaz MHP’den Pamukkale’ye aday

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediye Meclis Üyelikleri ile AK Parti üyeliğinden istifa eden Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Pamukkale Belediye Başkan Adaylığı için Ankara’da MHP Genel Merkezi’nden başvuru yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz MHP’den Pamukkale’ye aday
banner240

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediye Meclis Üyelikleri ile AK Parti üyeliğinden istifa eden Avukat Mehmet Ali Yılmaz, Pamukkale Belediye Başkan Adaylığı için Ankara’da MHP Genel Merkezi’nden başvuru yaptı. Başvuru dilekçesini MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Yılmaz’a teslim eden Mehmet Ali Yılmaz, “Denizli’nin hem kırsal kesimini hem de dünya çapında turizmini temsil eden Pamukkale’nin genç,  dinamik ve modern belediye başkanı olmaya adayım” dedi.

MHP’nin Pamukkale İlçesi için sürpriz aday adayı olan Mehmet Ali Yılmaz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile birlikte Ankara’ya gitti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Cafer Birtürk, Pamukkale MHP İlçe Başkanı İsmail Cirit ve MHP Sarayköy Aday Adayı İrfan Serban’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Mehmet Ali Yılmaz önce MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcısı Sadir Yılmaz’a adaylık başvurusunu yaptı. Yılmaz daha sonra;  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından da kabul edildi. MHP Denizli İl Başkanı Birtürk, MHP Lideri Bahçeli’ye Pamukkale Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz’ı tanıttı ve genç adayın özelliklerini anlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER