banner249

Her ilmek bir sanat

Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneği tarafından organize edilen ‘Her İlmek Bir Sanat Sergisi’ Denizli Ticaret Odası’nda açıldı.

Her ilmek bir sanat
banner240

Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışını Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan yaptı.

Başkan Erdoğan,“El sanatlarının önemini bugün burada bir kez daha iyi anlıyoruz. Özellikle dokuma tezgâhlarında işlenen kumaşların farklı tasarımlarla günlük yaşamımızda kullanılır hale getirilmesi kültürel mirasımız açısından çok önemlidir. Bu sebeple ‘Her İlmek Bir Sanat Sergisi’ için başta Tekstil Tasarımcıları Derneği Başkanı Tülay Pay ve emeği geçen diğer dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Sergiye tüm halkımız davetlidir” diye konuştu. Başkan Erdoğan, açılış sonrasında sergiyi gezerek tabloları inceledi. Erdoğan, sergide yer alan eserlerden de satın aldı.Dernek Başkanı Tülay Pay, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a derneklerine ve sergilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Sergi 15 Mart tarihlerinde açık kalacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER