banner249

Hamilelik okulunda 6’ıncıdönem başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi “Ailemi Seviyorum” kapsamında hayata geçirilen ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği Hamilelik Okulu’nun 6. dönem eğitimleri başladı.

Hamilelik okulunda 6’ıncıdönem başlıyor
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde düzenlenen 6. dönem eğitim programının açılışına Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Özel Odak Tıp Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Ceren Tunçel ve anne adayları katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik Okulu'nda bu güne kadar 5 dönem bitirdik ve yaklaşık 150 kursiyerimiz eğitim aldı. Sizlerle birlikte 6. dönem eğitimlerine başlamış oluyoruz. Baktığımızda belediyecilik ve hamilelik okulu bağdaşır gibi gelmiyor. Ama bizim hayata bakışımız farklı. Bu şehirde görevimiz temiz içme suyu, yeşil alan, yol, ulaşım imkanlarını sağlamak olduğu gibi bu şehirde yaşayan 1 milyon hemşehrimizin eğitimde, kültürde, sporda ve sanatta eksik olan manevi ihtiyaçlarını karşılamak gibi de bir görevimiz var" dedi.

"YENİ NESİL HAYATA DAHA SAĞLIKLI BAŞLASIN"
Anne adaylarına doğum öncesi ve sonrasında karşılaşacakları durumlar hakkında eğitimler verildiğini ifade eden Değirmenci, "Burada sadece teorik eğitim değil anne adaylarımız için fizik kültür hareketleri kapsamında pilates eğitimleri de düzenliyoruz. İstiyoruz ki, yeni nesil hayata daha sağlıklı başlasın” dedi. Konuşmanın ardından 6. dönem eğitimleri başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER