banner249

Genç mucitler şaşırttı

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen “Genç Mucitler Aranıyor” İnovatif Fikirler Yarışması’nın tanıtımı için Forum Çamlık’ta stant açıldı.

Genç mucitler şaşırttı
banner240

Sürpriz bir şekilde tüm AVM’yi dolaşan gençlerin HipHop dansı ile başlayan Flash Mob gösterisi alış veriş merkezinde bulunanların beğeni dolu bakışları arasında çocukların hep birlikte yaptıkları dans ile devam ederek ilgi odağı haline geldi. Alışveriş merkezindeki vatandaşlar, kendilerini dans eden öğrencilerin içinde bularak kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Etkinlik sonunda ellerinde Türk Bayrakları ve DENİB flamalarıyla söylenen şarkıya AVM içindeki vatandaşlar da eşlik etti.

Etkinlik sonunda konuşan ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert,"Denizli İhracatçılar Birliği olarak gerçekten gençliğe çok güveniyoruz. Geleceğimizin onlara emanet edildiğini biliyoruz ve büyük bir potansiyeli içlerinde barındırdıklarına sonuna kadar inanıyoruz. Türkiye İhracatçılar Meclisinin en önemli önceliklerinde biri İnovasyon. İnovsyon kültürünün toplumunun her kesimine yaymak gerekiyor. Denizli İhracatçılar Birliği’de Denizlimizin önemli alışveriş merkezlerinden birinde DENİB Genç Mucidini Arıyor yarışmasının tanıtımını yaptı. 20 Mart’a kadar yarışma başvurularının devam edecek. Meraklı genç mucitlerimizin yapabildiklerini topluma kazandırmak en büyük amacımız” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER