banner249

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 92. Yönetim Kurulu Toplantısı valilikte yapıldı.

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı
banner240

Toplantı öncesi açıklama yapan Muğla Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Amir Çiçek , “Bugünkü toplantımızın en önemli konusu ise, strateji belgeleri yönetim kurulunun onayına sunulması. Yatırım destek ofislerimiz, ekonomide yeni yatırımlar ve istihdamın arttırılması için çalışıyor. Yeni eylem planları başarıyla uygulanacaktır” dedi.

Muğla Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Amir Çiçek başkanlık yaptığı toplantıya Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve üç ilin sanayi odalarının başkanları katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesi açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, “Denizli, Muğla ve Aydın’da yatırımların önündeki engelleri tespit etmek.Kısa, orta ve uzun vadeli ortak öncelik ve faaliyetleri belirlemek ve bu alanda ilgili kuruluşlar arasında hedef birliği sağlamak amacıyla ‘İl Yatırım Destek Ve Tanıtım Stratejileri’ hazırlanmıştır.Bu kapsamda Aydın,Denizli ve Muğla yatırım Destek Ofislerimiz ortak çalışmalar yürütüyor.Belge,yatırım  destek konusunda illerdeki ana sorunları ,eylem planları ile hedefleri içermektedir.Bugünkü toplantımızda strateji belgeleri yönetim kurulu onayına sunulacaktır” diye konuştu.
Raziye SARI

Denizli Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER