banner249

DTO Dubai Gullfood’a katıldı

Denizli Ticaret Odası’ndan bir heyet dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı olarak gösterilen Dubai Gullfood’a katılıyor. Denizli’den katılımcıların da bulunduğu fuarı gezecek olan DTO heyeti, ikili görüşmeler de yapacak.

DTO Dubai Gullfood’a katıldı
banner240

Dünya gıda sektörünün kalbi Dubai Gullfood’da atıyor. Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı olarak gösterilen Dubai Gullfood’ta Denizli gıda sektörünün öncü firmaları da katılıyor.Denizli Ticaret odası Başkanı Uğur Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere 38 kişilik bir heyet de fuar için Dubai’ye gitti.Denizli ekibi, hem fuarı gezip Denizlili katılımcılara destek verecek hem de ikili görüşmelerle yeni ticari anlaşmaların zeminini arayacak.

Bu yıl 22.si düzenlenen fuarda dünyanın en büyük gıda ve içecek alıcıları ile üreticilerini bir araya getiren fuarın önemine değinen DTO Başkanı Erdoğan, “Denizli’den 40 yakın üreteciyle fuarı gezip, ikili görüşmelere katılacağız. Bu fuarı şu açıdan önemsiyoruz: İnşallah burada yapacağımız alış ve satışlarda istihdama bir katkı sağlamak adına katkı sağlayacağız” diye konuştu.

DTO ekibi, 3 gün sürecek fuar gezisi ve görüşmelerin ardından Çarşamba günü yurda dönecek.

Denizli Haberi (yuzhaber.com.tr)

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER