banner249

Denizlili turizmciyi umutlandıran proje

Denizli’de Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Üniversitesi’nin Karahayıt’ta yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ihale sürecine geçmesinin Denizli turizmcileri tarafından sevinçle karşılandığını belirtti.

Denizlili turizmciyi umutlandıran proje
banner240

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Üniversitesi’nin Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi’nin hayata geçmesiyle bölgenin dünya standartlarında bir termal tedavi ve tatil merkezine dönüşeceğini, Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin de tüm dünyada adından söz ettirecek bir merkez haline geleceğini söyledi. Kurulacak hastanenin bölgedeki otellerle beraber hizmet vererek uzun süreli konaklamalarında bölgemizde başlayacağını söyleyen Gazi Murat Şen, “Yapılacak kompleks sağlık sistemine ve sağlık turizmine çok büyük katkısı olacak. Karahayıt bölgesinin Sağlık Bakanlığı’ndan talebi olan, Termal Sağlık Kür Merkezi alanı ilan edilmesi sağlanabilirse bu bölgedeki üst ve alt yapı çalışmaları çok daha hızlı bir şekilde ilerleyecektir. Bölgede oluşacak yatak kapasitesi ihtiyacı ile yeni tesisler yapılacaktır. Gezi alanlarının parkların kafelerin gerek kamu gerek özel sektör marifeti ile yapılarak bölgede yaklaşık 1 milyar liraya ulaşan yatırım başlayabilir” dedi.

 DENTUROD Başkanı Şen, “ Üniversitesi’nin yapacağı termal kompleksin bitmesi ile tüm dünyadaki sağlık acenteleri ile de yapılacak kontratlarla yabancı misafirlerinde bölgede hem sağlık hem tatil hem tedavi amaçlı uzun süreli konaklamaları da sağlanabilecektir. Projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, beklentimiz en kısa süre içerisinde projenin tamamlanmasıdır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER