banner249

Denizli'nin ucuz ev hayali ihali sürecine girdi

Denizli'nin uzun süredir beklediği ucuz ev sahibi olma  hayali ile ilgili ilk resmi açıklama geldi.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan gerçekleşecek projeyi anlattı.

Denizli'nin ucuz ev hayali ihali sürecine girdi
banner240

Bu kapsamda konutların çoğunluğunun Merkezefendi ve Pamukkale'de yapılacağı belirtildi.Yapılması gereken 18.332 konutun 15 Gün içinde ihaleye çıkacağı açıklandı.

Denizli'de bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Tokat, Vali Ahmet Altıparmak ,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İl merkezinde 12 bin 500 ve ilçelerle birlikte başlatılacak olan konut hamlesini ihale aşamasına gelindiği açıklandı. İlçelerde düşük yükseklikte 2 artı 1 ağırlıkta olacağını vurgulayan Bakan Zeybekci 2 milyar liralık bir yatırım olacağını vurguladı.

Bakan Zeybekci vatandaşın kolay ödeme yapacağı bir formül olacağını açıkladı. TOKİ Başkanı Baklan ile birlikte süreç başladı. Her ay Denizli de ihaleye çıkacaklarını ve 2 3 ay icersinde ihalelerin tamamlanacağını vurguladı.⁠⁠⁠⁠

Denizli Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER