banner249

Denizli iş dünyası ve siyaseti bir araya getiren düğün

Denizli’de siyasetçi kimliği ile tanınan MHP’li Öztürk Taştan hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayıtını Özge Özdemir ile birleştirdi. Pamukkale Naturalpark’ta düğün töreni ise iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Denizli iş dünyası ve siyaseti bir araya getiren düğün
banner240

Denizli’nin hayırsever kişiliği ve siyasi kimliği ile tanınan MHP’li Öztürk Taştan, Özge Özdemir ile dün Naturalpark’da düzenlenen muhteşem nikâh töreni ile dünya evine girdi.  

Özge Özdemir ile Öztürk Taştan’ın Nikâh töreninde, Özdemir ve Taştan’ın aile dostlarının yanı sıra, HSK üyesi Denizlili Alp Arslan, RTÜK Üyesi Arif Fırtına ile birlikte çok sayıda iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Öztürk Taştan ile nikâh masasına oturan Öztürk Taştan’ın bu özel gününe, 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile birlikte 5 kişi şahitlik etti. Çiftin nikâhını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı. Eğlencenin doyasıya yaşandığı düğün, katılımcılar bakımından da uzun süre unutulmayacak. Tiyatral gösterilerin de yaşandığı düğünde, MHP’liler “Ölürüm Türkiyem” şarkısıyla coştular.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER