banner249

Denizli bu düğünde buluştu!

Ak Parti önceki dönem Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör'ün oğulları Yavuz ve Yusuf Güngör, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe adımı attı.

Denizli bu düğünde buluştu!
banner240

Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yapılan düğüne Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Kurul üyesi ve son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkan vekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Seniz Doğan,Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, AK Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu, partililer, Güngör ve Umman Ailelerinin yakınları dostları ve akrabaları katıldı.

AK Parti önceki dönem Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, “Bugün çok mutluyuz. Oğullarımızın sünnetini gerçekleştiriyoruz. Allah düğünlerini yapmayı nasip etsin. Bu mutlu günümüzü paylaşan dostlarımıza bizimle birlikte oldukları için çok teşekkür ederim.” Dedi.

 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER