banner249

Denizli böyle düğün görmedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan ile Abdullah Tok'un nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve kurmayları katıldı

Denizli böyle düğün görmedi
banner240

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan’ın nikah törenine katılarak şahitlik yaptı. 
EGS Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen törende Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan, Abdullah Tok ile dünya evine girdi. Nikahı Başkan Zolan kıyarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da çiftin nikahına şahitlik etti. Nikahta Erdoğan’a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve parti yöneticileri eşlik etti. 
Erdoğan, kıyılan nikahın ardından beraberindekilerle dünya evine giren çifte mutluluklar dileyerek, salondan ayrıldı. 

Baba Osman Zolan zaman zaman duygulandığı Nikah töreninde kendi kızının Nikahını kıydı. “İki gözüm nurum” dediği kızının nikahının kıyılmasının ardından çifti tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “iki Hakim evleniyor sakın haa. Bu ülke içi mihenk taşı olacak gençler bize 1 iki çocuk yeter demeyin 4 çocuk yapın ve gerisi Allah kerim” diye konuştu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah törenin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’den ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER