banner249

Denizli’de Hava Durumu 14 Kasım 2023

Denizli’de 14 Kasım Salı günü hava sıcaklıkları yerini sağanak yağışa bırakıyor. 

Denizli’de Hava Durumu 14 Kasım 2023
banner240

Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak? Denizli’de yağış var mı? Denizli’de havalar sıcak mı? 

Meteoroloji, Denizli için 13 Kasım 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu paylaştı. Şehir genelinde gün boyu etkili olan sağanak yağış, öğle saatlerinde kuvvetli bir hal alacak. En yüksek sıcaklık ise 19 derece seviyelerinde seyredecek. Yarın ise yağışın sona ermesi bekleniyor ve sıcaklık birkaç derece yükseliş gösterecek. Haftalık hava durumu tahminlerine göre Denizli'de neler bekliyor?
Bugün: Sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece civarında olacak. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olacak, ancak sıcaklık 20 dereceyi geçmeyecek. Özellikle öğleden sonra sağanak yağışlar etkisini artırarak kuvvetli sağanak yağış olarak kendini gösterecek.

Yarın: Sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde termometreler parçalı bulutlu gökyüzü eşliğinde 24 derece seviyelerine kadar çıkacak.

Çarşamba: Sabah saatlerinde 13 derece sıcaklık bekleniyor. Sağanak yağışlı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.

Perşembe: Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde olacak. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olacak, termometreler 21 derece civarında seyredecek.

Denizli'de hava durumu, bu hafta boyunca değişkenlik gösterirken, vatandaşlar sağanak yağışlara karşı dikkatli olmalı ve güncel hava raporlarını takip etmelidir.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER