banner249

Türkiye’nin konuştuğu soygunda flaş gelişme!

Denizli’de temizlikçi kılığında geldikleri bankalar arası para transfer merkezi soyma girişimleri olumsuz sonuçlanan 3 şüpheli ve onlara yardım eden 3 kişi yakalandı. Tutuklanan 3 şüpheliden CHP Denizli İl Yöneticisi Ç.H'nin, soygundan 2 ay sonra İl Emniyet Müdürünü ziyaret edip fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Türkiye’nin konuştuğu soygunda flaş gelişme!
banner240

28 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen olayda, Hüdai Oral Caddesi üzerinde bulunan para transfer merkezine temizlikçi kılığında gelen 3 kişi, güvenlik görevlilerini silahla etkisiz hale getirerek içerisinde 13 milyon TL'nin bulunduğu merkezi soymaya çalışmıştı. Güvenlikçinin direnişiyle karşılaşan soyguncular, amaçlarına ulaşamadan geldikleri gibi otomobillerine binerek kaçmışlardı. 

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ ŞUBEDE ÇALIŞAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ, DİĞERİ CHP YÖNETİCİSİ

Yapılan inceleme ve araştırmalar sonrası Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, soyguna karışan şüphelilerin kimliklerini tek tek tespit etti. Özel Harekat desteğiyle düzenlenen eş zamanlı operasyonlar sonucu soyguna karışan B.Y., M.A., K.S., R.T., İ.Y. ve Ç.H. gözaltına aldı. Şüphelilerden M.A’nın para toplama merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, soygun için içeriden şüphelilere bilgi sızdırdığı, olay günü izinli olduğu öğrenildi. Olaya adı karışan CHP Denizli İl Yöneticisi Ç.H'nin ise olayın ardından şüpheliler ile telefonla görüştüğü belirlendi. Şubeye temizlik görevlisi görünümünde giren kişinin ise M.A.’nın akrabası B.Y., diğerlerinin de arkadaşları olduğu tespit edildi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden B.Y., CHP Denizli İl Yöneticisi Ç.H. ve K.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.A., R.T. ve İ.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

CHP’Lİ YÖNETİCİ TEDBİR AMAÇLI TUTUKLANDI

CHP Denizli İl Yöneticisi Ç.H'nin soyguna adı karıştığı içim tutuklandığını doğrulayan Denizli CHP yöneticileri, Ç.H'nin diğer şüpheliler ile aralarındaki telefon konuşmasından dolayı tedbir amaçlı tutuklandığını ve soruşturmanın savcılık tarafından sürdürüldüğünü belirtti.

Öte yandan, soyguna adı karıştığı için tutuklanan CHP Denizli İl Yöneticisi Ç.H'nin olaydan 2 ay sonra İl Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettiği ve parti yönetimiyle birlikte fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER