banner249

Herkese kök söktürdü!

Denizli’de alkollü bir kadın ilin en işlek caddesinde kendini akan trafiğin arasına attı. Polisi de çileden çıkaran kadın gazetecilere, “Beni böyle zoom alarak çek, yıllardır cinsel içerikli filmimizi çektiler zaten” dedi.

Herkese kök söktürdü!
banner240

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki en işlek caddelerden Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde alkollü kadın E.C. isimli kadın önce kendini seyir halindeki araçların önüne attı. Kadın çevredeki vatandaşların uyarılarına da kulak asmayınca çevredeki vatandaşlar 112 Acil ihbar hattını aradı. Olay yerine gelen polislere de kök söktürdü.

O esnada yoldan geçen bir tanıdığı genç kızı sakinleştirmek yoğun çaba sarf etti. Alkollü kadının evine gitmesini söyleyen tanıdığı, “Senin çocuğuna 85 yaşındaki kadın bakıyor. Ben senin bacın olsaydım seni öldürürdüm” dediği sırada alkollü kadın ise oynamaya başladı. Tatile gitmek istediğini söyleyen E.C.’yi, polis ekipleri tutmakta zorluk çekerken, E.C. kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Beni böyle zoom alarak çek, yıllardır cinsel içerikli filmimizi çektiler zaten” dedi. Yoldan geçen bir vatandaş ise aldığı şalvarı yarı çıplak kadına giydirmeye çalıştı. Israrlara rağmen şalvarı giymeyen alkollü kadın, elini kolunu sallaya sallaya olay yerinden ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER