banner249

Denizli’deki korkutan paylaşımda flaş gelişme!

Denizli’de sosyal medyada benimle yatanlar tedavi olsun diye paylaşım yapan olayda emniyet ekiplerinin araştırmasında olayın iç yüzünün farklı olduğu anlaşıldı.

Denizli’deki korkutan paylaşımda flaş gelişme!
banner240

Denizli’de S.N. isimli kadının sosyal medya adresinden yaptığı paylaşım gündem olmuştu. İddiaya göre, S.N. ismini kullanan kadın, ‘Denizli’de benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ yazılı paylaşımı panik havası estirdi. Bu paylaşıma farklı isimlerdeki kişilerinde destekleyici paylaşımı sonrası gündem bir anda değişti. Hastalığın ne olduğu ile ilgili olarak bir paylaşım yapılmamasına rağmen sosyal medya da S.N. ismini kullanan kadını tanıyan diğer kişiler kara kara bu olayın gerçek mi yoksa bir şakadan ibaret mi olduğunu düşünmeye başladı. S.N.’yi tanıyan ve bilen başka sosyal medya adreslerinden de paylaşımın doğrulayıcı olduğunu açıklayan farklı farklı paylaşımlarında yapılmasının ardından kafalar iyice karıştı. Sahte bir isim ile açıldığı tahmin edilen sosyal medya adresindeki paylaşım yapan kadının bu paylaşımı kendisinin mi yaptığı yoksa sosyal medya hesabının hacklenerek başka kişiler tarafından mı bu şekilde paylaşıma maruz kaldığı ise ayrı bir merak konusu. Fakat ne olursa olsun yapılan bu paylaşımlar adı geçen şahıs ile birlikte olanların kâbus dolu bir gün veya günler geçireceğini gösteriyor.

SİBER VE AHLAK MASASI DEVREYE GİRDİ

Yaptığımız bu özel haber sonrası Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele ve Ahlak Masası ekipleri olaya müdahale etti ve ismi geçen S.N. isimli yabancı uyruklu kadını kısa süre sonra buldu ve gözaltına alarak emniyet müdürlüğünde ifadesi aldı. İfade sonrasında ise gerçek tam anlamıyla ortaya çıktı. S.N. isimli kadın verdiği ifade de bu paylaşımın yapıldığı sosyal medya adresinin sahte bir hesap olduğunu belirtti. S.N. ayrıca, kısa bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşının bu durumu hazmedemediği ve takıntı haline getirdiği intikam almak için de kendi adını kullanarak sosyal medya da adresler açtığını ve bu gibi ahlak dışı paylaşımlarda bulunduğunu belirttiği öğrenildi. Ayrıca S.N. bu paylaşım ile birlikte eski erkek arkadaşından şikâyetçi oldu. Yapılan sağlık kontrolünün ardından bahsi geçen S.N.’nin gayet sağlıklı olduğu belirtildi. Yaşanan bu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER