banner249

Denizli’de referandum çalışmalarına kan sıçradı

Denizli’de Birleşik Haziran Hareketi Derneği tarafından Gazi Bulvarı üstünde kurulan ‘hayır’ standına taşlı saldırı gerçekleşti.

Denizli’de referandum çalışmalarına kan sıçradı
banner240

Edinilen bilgilere göre, Birleşik Haziran Hareketi Derneği tarafından kurulan ‘hayır’ standına bugün öğlen saatlerinde 3 kişi sözlü ve taşlı saldırıda bulundu. Stant görevlileri ile saldırganlar arasında çıkan arbedede stant görevlisi Muzaffer Aksoy atılan taşlarla başından yaralandı.  Aksoy, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren 3 kişiden biri olay yerinden kaçarken kimliğini düşürdü.Haziran Hareketi üyeleri, kimliği polise teslim etti. Kimliğin 27 yaşındaki Y.E.Y.e ait olduğu öğrenildi.

Birleşik Haziran Hareketi Denizli Sözcüsü Orhun Çoban, “Demokratik hakkımızı kullanıp, hayır için bildiri dağıtıyoruz. Biz çocuklarımızın geleceği adına hayır diyoruz. Evet oyu için çalışmak ne kadar yasal ise, hayır oyu için çalışmakta o kadar yasaldır. Bu saldırı faşizanca bir saldırıdır. Baskılar, saldırılar bizi yıldıramaz. Hayır, için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Raziye SARI

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER