banner249

Denizli’de o mahalle diken üstünde

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesinde iki öğrenciyi ve bir çocuk annesini gasp eden zanlı sevgililer yakalandı ama savcılık tarafından serbest bırakılmaları mahalle sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Denizli’de o mahalle diken üstünde
banner240

Denizli’de son zamanlarda yaşanan gasp olaylarında yorulan mahallelileri illallah ettirdi. Denizli’de Ömer K. Cansu E. oldukları iddia edilen kişiler 2 öğrenci kızı birde genç kadını gasp etti. Yapılan şikâyetlerden sonra sevgililer yakalanarak gözaltına alındı. İki sevgili oldukları belirtilen gaspçılardan Ömer K. silah çekerek sevgilisi Cansu E. adlı sevgilisi ise bıçak çekerek insanları korkutarak gasp edildiklerini belirten mağdurlar savcıların bu insanları nasıl serbest bırakıldıklarını anlamadıklarını dile getirdi.

MAHALLE OLARAK DİKEN ÜSTÜNDEYİZ

Asmalıevler Mahallesi olarak diken üstündeyiz. Polis yakalamış ama savcılık serbest bırakmış. Bu nasıl adalet diye sitem eden gasp mağdurları, “Can güvenliğimiz yok o geceden bu yana sokağa çıkamıyoruz. Korkuyoruz. Bu tür insanlar nasıl serbest bırakılır” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER