banner249

Denizli’de milli sporcuya darp iddiası!

Milli takıma 8 kez seçilerek Minikler ve Yıldızlar Karate şampiyonalarında ülkemizi temsil eden 2004 doğumlu Damla S.T., antrenörü D.D. tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Denizli’de milli sporcuya darp iddiası!
banner240

İddiaya göre olay, 1 Eylül’de Ordu’nun Fatsa İlçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında yaşandı. Şampiyona esnasında başka bir erkek sporcu ile sohbet eden genç kıza Karate eğitmeni D.D. tarafından şişe fırlatılarak hakaret edildiği ileri sürüldü. Bu durumu fark eden diğer bir Karate eğitmeni İ.A. öfkesine hakim olamayan D.D.’yi uyararak sakin olmasını istedi. Daha sonra müsabakaya çıkan genç kız moral bozukluğu ile müsabakada elendi. Fakat takım olarak Şampiyonluğu kazandılar.

DENİZLİ’DE GENÇ KIZIN SURATINA YUMRUK ATTI İDDİASI!

Eğitmen D.D., müsabaka sonrası Denizli’deki salonda takımı topladı. Burada D.D.’nin Damla S.T.’ye hakaret ederek peş peşe yumruk attığı ileri sürüldü.  Yere düşen genç kızın ayağa kalktıktan sonra tekrar D.D.’den yumruk yediği iddia edildi.

ANNE, BABA, KIZ VE TAKIM ARKADAŞLARI ŞİKAYETÇİ OLDU!

Yaşanan bu olay sonrası eve gelen genç kızın halini gören ailesi neye uğradığını şaşırdı. Genç Milli sporcudan olup biteni öğrenen ailesi soluğu Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde aldı. Karate Eğitmeni D.D. hakkında suç duyurusunda bulunan aile hastaneye giderek darp raporu da aldı. Milli sporcunun takım arkadaşlarının da ifadesini alan Polis olayla ilgili olarak ‘Kasten Adam Yaralama’ suçundan soruşturma başlattı.

Kaynak: Meriç Ulukuş

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER